Handelsbanken Norge Stavanger Sentrum

Vil du bli en del av en solid bank som satser på rådgivning og har svært fornøyde kunder?

Privatrådgiver

Handelsbanken søker nå privatrådgiver til vårt kontor i Stavanger sentrum. Vårt markedsområde består av mange formuende og spennende privatkunder med kompleks økonomi. Dette gir deg som privatrådgiver en meget interessant og variert hverdag.

Vi søker en initiativrik og offensiv privatrådgiver. Vi satser på rådgiverne våre, da vi tror på nær, personlig og kompetent rådgivning, i tillegg til gode digitale løsninger for daglige behov. Vi kan love interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i en solid bank med mange spennende og interessante kunder. Med vekstambisjoner og stor lokal frihet gir jobben deg en god plattform for faglig og personlig utvikling. Med på kjøpet får du et kompetansesterkt og godt arbeidsmiljø.

I Handelsbanken er kunden alltid i sentrum, derfor jobber vi ikke etter budsjetter, men gir deg som rådgiver frihet og ansvar til å handle ut fra hva som er best for kundene dine. Vi tror at lokale beslutninger med støtte fra sentrale spesialister gjør det mulig å gi kundene våre Norges beste bankopplevelse - målinger viser at vi ligger i toppen på kundetilfredshet.

Arbeidsbeskrivelse:

I rollen som privatrådgiver vil du få et stort ansvar og en spennende arbeidshverdag. Du skal ta vare på og utvikle eksisterende kunder, og du skal vinne nye kunder. Du vil få jobbe med hele bredden av Handelsbankens produkter og tjenester alltid med mål om å se kundens behov ut fra hele produktbredden. Du vil sitte med hele kundeansvaret og bruke kompetansen og erfaringen din til å skape tillit, bygge relasjoner og ikke minst gi verdifulle råd, slik at de beste kundene skal velge oss.

Som privatrådgiver får du ansvar for alle prosesser og relasjoner kunden har med banken; 

  • Skape og utvikle sterke relasjoner til kunder og samarbeidspartnere
  • Avdekke behov og utarbeide kredittsaker, samt legge frem løsningsforslag
  • Privatøkonomisk rådgivning
  • Spare- og plasseringsanalyser
  • Strukturert arbeid med prospektkunder

Kompetansekrav

  • Høyere økonomisk utdanning, minimum bachelorgrad. Relevant erfaring kan kompensere
  • Erfaring fra kundeservice eller rådgivning, fortrinnsvis fra bank og/eller finans
  • AFR inkl. Forsikring og Kreditt PM

Hvem er du?

Du identifiserer deg med rådgiverrollen og har evnen til å utfordre, være en god diskusjonspartner og drives av å finne de beste løsninger for kundene våre. Vi tror du er en positiv person som får energi av å møte både nye og eksisterende kunder. Du er vant til å håndtere flere oppgaver innenfor tidsfrister og har en nøyaktig og strukturert arbeidsform som bidrar til at du lykkes i en hektisk hverdag. Ønsker du å bli en del av et sterkt kompetansemiljø hvor teamarbeid er avgjørende tror vi du vil trives godt hos oss!

Som en av Europas ledende banker, er målet vårt å bli en partner for de beste kundene i markedsområdet vårt og sørge for at de får Norges beste bankopplevelse.

Trigges du av ansvar og utfordringer? Nå har du mulighet til å bli en del av vårt team i Handelsbanken!

Handelsbanken Norge ønsker å være en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass med like muligheter for alle, uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har. Vi oppfordrer derfor alle til å søke.

 

Del på:

Fylke:

  • Rogaland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

31.01.2023

Tiltredelse:

Etter nærmere avtale

Arbeidssted:

Stavanger sentrum

Kontaktpersoner:

Bjørg Åse Holandsli

mob: +47 415 86 025

Rolf Inge Knutsen

mob: +47 916 14 429

Adresse:

Verksgaten 24 4004 Stavanger