Handelsbanken Norge Oslo Majorstuen

Erfaren rådgiver privatmarked til Handelsbanken – med fokus på rådgivning og plassering

Privatrådgiver

Handelsbankens kontor på Majorstuen ble etablert i 2004 og har i dag 13 ansatte. Kontoret ligger i et meget interessant markedsområde og har et godt potensiale for videre vekst!

 

Til vårt kontor på Majorstuen søker vi nå en rådgiver som skal jobbe mot spennende privatkunder med en kompleks økonomi. Vi kan friste med moderne lokaler, gode muligheter for utvikling og ikke minst beslutningsmyndighet og frihet til deg som rådgiver. Vi tilbyr deg et kontor med høyt aktivitetsnivå, godt arbeidsmiljø og utfordringer som vil gi deg en god plattform for videre utvikling i banken. 

Vi tror på nærhet til våre kunder, og vårt kontor ligger i et meget interessant område med ressurssterke og krevende kunder. Vi tror at vi kan vokse innen dette området fremover, og har derfor en sentral rolle ledig for deg! 

Arbeidsbeskrivelse 

I denne rollen har du totalansvar for kunder i egen portefølje bestående av privatkunder med en kompleks økonomi. Du har høy aktivitet mot eksisterende kundeportefølje, i tillegg til at du aktivt bearbeider prospektkunder i vårt markedsområde. 

Hvem er du?

 -      Du er autorisert finansiell rådgiver/ autorisert kreditt PM

-       Du har høyere økonomisk utdannelse, minimum bachelor

-       Du har god innsikt i tjenester som tilbys i PM-segmentet

-       Du har erfaring med kredittarbeid

-       Du har gode pedagogiske kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig

-       Du er strukturert i en hektisk hverdag 

Vi satser på vekst innenfor plasseringsområdet og det vil være en fordel om du har kunnskap og interesse for dette. Du må evne å utfordre kunden og være en god diskusjonspartner. Som person er du resultatorientert, selvgående og proaktiv. Du er en naturlig relasjonsbygger og kunder får tillit til deg og din leveranse. 

Som en av Europas beste banker, er vårt mål å bli samarbeidspartner med de beste kundene i vårt markedsområde og sørge for at de får Norges beste bankopplevelse. Derfor jobber vi annerledes enn andre: Vi praktiserer sterk desentralisering, som betyr stor beslutningsmyndighet og frihet til deg som kundeansvarlig. 

Ønsker du nye utfordringer? Da har du muligheten nå!

 

Kandidater vurderes fortløpende, så søk i dag!

Del på:

Referansenr:

Handelsbanken, Major

Fylke:

  • Viken
  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.10.2022

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Jannike Johansen - Banksjef

mob: +47 48198085

Siri Lindtjerndal Normandbo

tlf: +47 22397598/99252666

Adresse:

Sørkedalsveien 8 0330 Oslo